7 tips for å redusere hangover i RT

Oppdatert: mai 22


Vi ønsker at dere skal være i best mulig form gjennom hele RT. Her kommer noen tips som faktisk fungerer, for å overleve fyllesyken i russetiden. Det handler mye om å få i seg nok næring mellom slagene. Om målet er å rulle hver dag i russetiden, kan disse tipsene komme godt med.

  1. Få en du bor med, gjerne en mor eller far, til å gjøre frokosten klar til du kommer hjem fra rulling og middagen klar til du står opp. I værste fall, gjør den klar selv.

  2. Få middagen servert med en repareringspils og en Ibux (Bør ikke tas sammen for ofte).

  3. I tillegg til maten, repareringspilsen og en ibux, bør du få i deg en glukose- og elektrolyttmikstur raskt etter du står opp, sammen med en frukt og grønnsaksjuice. Miksturen kan du kjøpe på apoteket.

  4. Drikk en halv liter Farris med en t-skje salt før du legger deg. Dette er ikke for å kaste opp, men fordi salt binder vannet i kroppen og da øker væskeopptaket.

  5. Gjør "deg selv om 20 timer" en tjeneste ved å sette dette klart ved sengen til du kommer hjem.

  6. Bland inn litt vann i alt du drikker som kan blandes. Du vil bli overrasket over hvor bra det funker å bruke vann som ekstra blandevann. Da får du også i deg vann selv om du glemmer å drikke vann på rulling.

  7. Drikk mye vann hver gang du spiser.


Dette er sett i sammenheng med lite søvn og mye alkohol. Bytter du på de to, er så klart problemet løst, men dette er ikke tips for å unngå hangover - dette er tips for å redusere hangover i RT. Lykke til :) *Det er viktig at alle vurderer dette i forhold til sin egen helsetilstand. Vi anbefaler ikke noen å gjøre dette hver dag, men...


0

InvoeRuss er russens eneste totalleverandør. Vi leverer russeklær, dugnader og russebusser. Som en dedikert samarbeidspartner hjelper vi russen med alt man trenger til russetiden

(+47 ) 22 65 00 22

©2020 InvoeRuss AS | Alle rettigheter reservert | Post@invoeruss.no | 22 65 00 22 | Nedre Storgate 50, 3012 Drammen