Hvordan bestille dugnad

Dugnadssesongen er i gang for fullt og det er endelig 2023-russen sin tur til å komme i gang. Planlegging til russetiden strekker seg over cirka 2 år om man skal samle inn en del penger. Dugnader gjør det enklere for russegrupper å tjene penger, så egenandelen blir minst mulig.

Hos oss kan du og din russegruppe få hjelp med både salgsdugnader og arbeidsdugnader. Produktene dere kan selge er doruller, tørkeruller, tennbriketter, sokker, gratulasjonskort og håndsprit. Her har du en oversikt over hvordan dere enkelt kan bestille salgsdugnad.

- HJEMMESIDE

Her på vår nettside under kategorien «Dugnad» har vi en egen dugnadskalkulator som hjelper dere å regne ut hva dere vil sitte igjen med av fortjeneste ved utsalg av et antall produkter. På denne siden finner dere også fortjeneste, anbefalt utsalgspris og bilde av produktene. Enkelt og greit.

- DM på Instagram

På vår Instagramprofil dukker det ofte opp kampanjer på dugnad og produkter. Tilbud vil bli lagt ut på Instagram Story hvis det gjelder i en kort periode. Hvis dere vil benytte dere av tilbudene som blir lagt ut på Instagram er det bare å sende oss en DM. Her blir dere kontaktet av en kontaktperson som vil hjelpe dere helt frem til varene er levert. Kanskje dere har noen spørsmål underveis? Da vil denne måten å bestille dugnad på lønne seg.

- Ta kontakt med deres kontaktperson

Har du og din gruppe allerede vært på møte med oss fra før og vil gjennomføre dugnad? Da er det bare å ta kontakt med deres kontaktperson. Da sender hun/han over et ferdigutfylt bestillingsskjema som dere trenger å signere, også fikser kontaktpersonen resten.

Trykk på Linken for å komme til vår dugnadskalkulator: https://www.invoeruss.no/dugnad


0

InvoeRuss er russens eneste totalleverandør. Vi leverer russeklær, dugnader og russebusser. Som en dedikert samarbeidspartner hjelper vi russen med alt man trenger til russetiden

(+47 ) 22 65 00 22

©2020 InvoeRuss AS | Alle rettigheter reservert | Post@invoeruss.no | 22 65 00 22 | Nedre Storgate 50, 3012 Drammen