Hvordan bestille russeklær

Russeklær til teaser, dekk og konsept – Vi kan hjelpe deg.

Vi startet opp i 2011 og jobber hardt for å være den mest konkurransedyktige aktøren på markedet. Da vi startet opp var hovedfokuset på dugnad, men i løpet av de siste årene har vi jobbet hver dag for å utvikle oss til å levere deg og din russegruppe den beste kolleksjonen.

Vi produserer våre egne kolleksjoner for at tykkelse, sømmer og størrelse skal være perfekt, tåle russetiden og se bra ut. Vi produserer merkene våre på fabrikken rett utenfor Oslo, hvor vi setter sammen de unike kolleksjonene vi leverer til hver gruppe.

Hos oss kan dere velge fritt blant våre farger uten ekstra kostnad, og trykkgaranti er inkludert. Hvis det skjer noe med trykket på genseren vi leverer, feks at det sprekker, revner eller løsner vil du få tilsendt en helt ny genser. Hos oss kan dere også bruke hvilken logodesigner dere vil, uten ekstra kostnad.

Prosessen:

Her på vår hjemmeside kan dere velge mellom 3-plaggs, 5-plaggs og 7-plaggs pakken. Grunnen til at vi har satt opp disse pakkene er for at det skal være lett for deg å velge en total pakke hvor du har alt inkludert. I disse pakkene følger det med diverse spons, og det er også inkludert basic designerpakke. Basic designerpakke går ut på at dere får 4 trykk inkludert per genser. Dette kan feks være logo, egennavn, navneliste og logo fil over navneliste. Da har du en komplett russegenser. For å pynte litt ekstra på genseren kan dere for eksempel legge til hettetrykk.

Hvis dere vet klart hva dere vil ha og ikke har noen særlige spørsmål så kan dere bestille gjennom hjemmesiden. Hvis dere har litt spørsmål rundt trykk, spons, priser på promoprodukter osv kan det være lurt å ta kontakt på Instagram eller gjennom deres kontaktperson. Da vil dere få gjennomgang av prosessen hele veien.

Når dere har lagt opp pakkene til bestilling vil dere få tilsendt en ordrebeskrivelse som dere må fylle ut. Her fyller dere ut farge, størrelse og etternavn på genserne. Denne blir da sendt til klesdesigner som vil lage opp en mal på deres helt egne kleskolleksjon. Kanskje dere vil gjøre et par endringer etter første utkast, men da er det bare å gi beskjed til klesdesigner. Når dere har godkjent designet vil produksjonen starte, og klærne blir levert etter 4-7 uker.


Bestill dine russeklær her: https://www.invoeruss.no/russeklaer


0

InvoeRuss er russens eneste totalleverandør. Vi leverer russeklær, dugnader og russebusser. Som en dedikert samarbeidspartner hjelper vi russen med alt man trenger til russetiden

(+47 ) 22 65 00 22

©2020 InvoeRuss AS | Alle rettigheter reservert | Post@invoeruss.no | 22 65 00 22 | Nedre Storgate 50, 3012 Drammen