Hvordan var det egentlig å slippe under Corona? Reverie 2021 - Oslo V

Gjengen på Reverie 2021 skulle egentlig ha tidenes dekkslipp hvor alle 23 jentene + 1 gutt skulle samles og invitere alle vennene deres. Dessverre ble det ikke slik på grunn av Covid-19, men de gjorde det beste ut av situasjonen!


Hvordan overholdt dere Coronareglene under feiringen? Var det noe dere kunne gjort bedre?

- Vi feiret det i små kohorter på 5, 3 steder, også var 4 stk i karantene. Vi hadde også antibac på bordene og prøvde å holde avstand! Ca 30 min før vi offisielt slapp, ringte vi hverandre på zoom for å si hei osv. Tror det er den beste måten vi kunne løse det på akuratt da, når smitten var så høy.


Var slippet veldig annerledes enn hva dere så for dere?

- Vi skulle dra på hyttetur, leie sykt anlegg, slushmaskiner og male Beerpong bord, lage bar osv. Så skulle vi ha en hel helg sammen, men isteden ble det 5 og 5 sammen og det var selvfølgelig litt mindre enn det vi trodde det skulle bli, men vi har det gøy sammen uansett hvor mange av oss det er, så det gikk fint likevel.


Hvis dere skulle rate slippet deres fra 1-10, hvor bra var det?

- Jentene er 10/10 uansett hvor mange som er samlet, men savnet de som ikke var tilstede uansett, så må bli en 7/10.


Hvordan hadde det perfekte slipp sett ut, om dere ikke måtte forholdt dere til smittevern?

- Vi hadde jo planer om å leie lokale som hadde plass til 7-800 mennesker, hvor vi skulle ha syk line-up med roc boyz osv. + Ha et sykt slipp på torsdagen før med bare jentene osv, hvor vi gjorde alle tingene jeg nevnte tidligere. Så det var litt kjipt at det ble som det ble, men vi måtte jo bare gjøre det beste ut av situasjonen!


Har dere noen tips til de som skal slippe videre under coronatidene på hvordan de kan gjøre det mest mulig hensyn til smittevernsreglene? 3 gode tips?

- 1. ikke vær fler enn anbefalt, selvom det frister å være fler, ta det igjen til våren - 2. Kjøp pynt og gjør så mye dere kan selvom dere er få, for å få en følelse av fest og Morro på slipp selvom det ikke blir som planlagt. - 3. Fiks et langbord hvor de som er der har minst 1 meter avstand, så kan dere sitte eller stå på stolene og lage stemmning der.Dette var slik gjengen fra Oslo V valgte å løse slipp under coronasituasjonen! :D

0

InvoeRuss er russens eneste totalleverandør. Vi leverer russeklær, dugnader og russebusser. Som en dedikert samarbeidspartner hjelper vi russen med alt man trenger til russetiden

(+47 ) 22 65 00 22

©2020 InvoeRuss AS | Alle rettigheter reservert | Post@invoeruss.no | 22 65 00 22 | Nedre Storgate 50, 3012 Drammen