Russetiden 2020

Oppdatert: mai 22

Russetiden 2020 er for 01 - kullet noe som har vært planlagt helt siden 2018, fra det første året på videregående. Samme år som Viafree fulgte Hierarkiet 2018 i sin andre sesong med RUSS2018, Disco Demolition 2018 fikk halve Norge til å reppe Stabæk og LS hadde headlinere som French Montana, Macklemore og G-Eazy, begynte tusenvis av 01-ere å planlegge sin russetid. Mange var inspirert av hvordan russen før dem hadde gjort det, noen bestemt på å ikke gjøre de samme feilene, andre bestemt på å gjøre det enda større.


Siden den gang er det mye som har skjedd. Mange russemøter har blitt til vors, mange doruller har blitt solgt og mange slippfester har skapt gode minner. Samtidig har det vært 3 landstreff som ikke lenger eksisterer. Landstreff Telemark, Landstreff Bergen og den mest tradisjonsrike av dem Tryvannfestivalen, har alle 3 blitt avviklet. Samtidig har tilbudene fra leverandører blitt flere og mulighetene for samarbeidspartnere blitt bedre, hvor flere selskap konkurrerer om å gjøre russetiden bedre for kommende russ. Stort sett ser det ut til at planleggingen av russetiden blir enklere å gjennomføre på en trygg måte, i tillegg til å fortsette å gjøre ting større - eller billigere.


Hver russetid er faktisk helt unik og planleggingen av russetiden er vel aldri helt forutsigbar, men ingen kunne forutsatt hvor spesiell russetiden 2020 skulle bli. For bare noen uker siden trodde mange det fortsatt ikke skulle bli noe av og aldri i russetidens historie har selve Landstreffet blitt avlyst. Nå er russetiden 2020 endelig i gang for mange og kanskje det egentlig ikke er så dumt å feire russetiden nærmere sommeren, etter noen eksamener er ferdig?


For oss er det uansett gøy å se at alle planene deres som vi har vært med på å finansiere eller produsere endelig er en virkelighet. Russetiden 2020 fikk ikke noe helt offisielt startskudd, men vi ønsker å benytte anledningen til å ønske alle våre russegrupper en fantastisk russetid og ber dere ta vare på hverandre og nyte denne tiden optimalt! Takk for samarbeidet.0

InvoeRuss er russens eneste totalleverandør. Vi leverer russeklær, dugnader og russebusser. Som en dedikert samarbeidspartner hjelper vi russen med alt man trenger til russetiden

(+47 ) 22 65 00 22

©2020 InvoeRuss AS | Alle rettigheter reservert | Post@invoeruss.no | 22 65 00 22 | Nedre Storgate 50, 3012 Drammen