Salgstips for dugnad

De aller fleste grupper som skal samle inn en grei sum med penger vil få veldig nytte av å gjøre salgsdugnader. Hos oss i InvoeRuss vil du få de beste prisene på våre dugnadsprodukter med 30 dagers betalingfrist. For å kunne gjennomføre salgsdugnader på best mulig måte er det lurt å ta for seg noen salgstips!

Tips nr. 1:

Legg ut et innlegg på Facebook. Her vil du nå ut til en god del voksne. Familie og venner vil mest sannsynlig dele innlegget ditt som fører til at du når ut til flere. Dette er en enkel måte å samle inn kunder på, og det er så enkelt at de kun trenger å kommentere hvor mange sekker doruller de vil ha feks, og alt du trenger å gjøre er å levere på døren dems!

Tips nr. 2: Hør rundt med familie!

Et tips vi har fått gode tilbakemeldinger på når det kommer til å selge dugnadsprodukter er å høre med foreldre, tanter og onkler om de kan høre videre med kollegaene sine. Venner av familie vil gjerne støtte ungdommen, og stiller gjerne opp om det skulle være noe.

Tips nr. 3: Gå dør til dør.

Dette er en litt mer slitsom, men effektiv måte å selge ut dine dugnadsprodukter på. Ta tennbrikettene og julekortene i hånden, gå gjennom nabolaget og bank på dører. Når varene allerede er foran deg på døren, hvorfor ikke kjøpe?

Tips nr. 4:

Selg flere forskjellige produkter i løpet av en runde.

Som de fleste vet så er det veldig populært å gjennomføre dugnad for å samle inn penger til russetiden. Vi anbefaler 3-4 forskjellige produkter per runde med dugnad. På denne måten har du alltid flere alternativer hvis naboen allerede har fylt opp garasjen med doruller.

Disse 4 tipsene vil mest sannsynlig hjelpe deg med å tjene inn penger til russetiden din, samtidig som det alltid lønner seg å være blid og fornøyd. Vi i InvoeRuss ønsker dere lykke til med salg av dugnadsproduktene og planleggingen frem til russetiden!


0

InvoeRuss er russens eneste totalleverandør. Vi leverer russeklær, dugnader og russebusser. Som en dedikert samarbeidspartner hjelper vi russen med alt man trenger til russetiden

(+47 ) 22 65 00 22

©2020 InvoeRuss AS | Alle rettigheter reservert | Post@invoeruss.no | 22 65 00 22 | Nedre Storgate 50, 3012 Drammen