Salgstips under Corona

Å gjøre salgsdugnader under corona kan være en utfordring for mange, men det finnes også uendelig med muligheter for å kunne gjennomføre det allikevel. Vi har laget en liste med tips som vil gjøre det lettere å kunne gjennomføre salgsdugnader under en pandemi.


Tips 1: Bruk munnbind, håndsprit, hansker og hold avstand.

Dette er vel første prioritering uansett hva man skal nå om dagen. God håndhygiene og avstand er et krav dersom man skal levere varer på døren. Hvis du har planer om å ringe på dører rundt om i nabolaget så er det ekstra viktig å ta hensyn til de som kan være i risikogruppen.


Tips 2: Ta betalt over Vipps.

Unngå å ha noe form for nærkontant. Sett dugnadsproduktet på trappen ved hjelp av hansker, og trekk bak så kunden kan ta inn produktet uten nærkontakt. På denne måten er det kontaktfri levering, og de kan lett betale med vipps. 


Tips 3: Hvis du er syk, hold deg hjemme.

Er du forkjølet, hoster, har feber eller symptomer på Covid-19? Da må du holde deg hjemme og vente til du er i bedre form. Hvis du har dårlig tid med å selge, så kan du høre med noen i familien om de kan være snille å hjelpe deg.


Tips 4: Fokuser på å selge til de du kjenner/er nærkontakt med.

For å gjøre dugnaden mest mulig coronavennlig så kan det være greit å fokusere på å selge til de du omgås med ofte / familie og venner. På denne måten er det lettere å undersøke om de er komfortable med å motta varer under omstendighetene. For de som er i risikosonen så kan det være ubehagelig å få besøk av ukjente ungdommer på døren. Viktig å huske på at det er viktig at du bruker hansker, munnbind og holder god avstand selvom det er familie/venner.


0

InvoeRuss er russens eneste totalleverandør. Vi leverer russeklær, dugnader og russebusser. Som en dedikert samarbeidspartner hjelper vi russen med alt man trenger til russetiden

(+47 ) 22 65 00 22

©2020 InvoeRuss AS | Alle rettigheter reservert | Post@invoeruss.no | 22 65 00 22 | Nedre Storgate 50, 3012 Drammen