Slik velger dere logodesigner

Når dere skal velge logo må dere ha et visst bilde på hvordan dere vil ha den. De aller fleste logodesignere har ulike pakker som går ut på antall skisser, detaljer, antall filer etc. Ønsker dere en litt mindre detaljert logo ønsker dere kanskje å gå for den billigste pakken. Her får dere kun det dere absolutt trenger til f.eks. Hoodies. Ønsker dere detaljert logo, mange filer og en del ekstra goder kan det være lurt å gå for en Premiumpakke. Ved en premiumpakke vil våre klesdesignere få mer detaljer å jobbe med kontra en rimelig logopakke.

Gjennom våre samarbeidspartere på russelogo vil dere få 1000kr i avslag om dere er i samarbeid med oss. Følgende logodesignere vil dere få avslag fra:

@Russekunst

@Russelogo_fra_logodesignerne

@Russesjappa

Hvordan type logo vil dere ha? Når det kommer til russelogoer varierer det ganske mye på detaljnivå og utseende. Russekunst er et godt eksempel på detaljerte logoer, kontra Russelogo_fra_logodesignerne som har ganske enkle logoer, og kontra Russesjappa som har ganske enkle, men veldig stilrene logoer. Under finner dere noen eksempler på logoer de har levert.

RUSSEKUNST:

RUSSESJAPPA:

RUSSELOGO_FRA_LOGODESIGNERNE:

Prosessen:

For å bestille russelogo kan dere velge å ta kontakt på Instagram DM. Her forteller dere at dere ønsker en logo, og logodesigneren vil gi dere et tilbud. Husk å nevne at dere er i samarbeid med oss for å få 1000kr i avslag. Videre vil dere presentere navnet og hvordan dere vil ha logoen, og logodesigner lager en unik logo etter deres ønsker. Ved en billig pakke vil du få færre utkast kontra premiumpakke. Da vil du få muligheten til en del utkast, som gjør at dere kan endre den dersom dere ikke er fornøyd. Når dere har godkjent designet vil dere få tilsendt logoen i forskjellige format, og den er klar til å brukes på deres russegensere!

Ta kontakt her på hjemmesiden eller på Instagram DM dersom du ønsker et tilbud!

0

InvoeRuss er russens eneste totalleverandør. Vi leverer russeklær, dugnader og russebusser. Som en dedikert samarbeidspartner hjelper vi russen med alt man trenger til russetiden

(+47 ) 22 65 00 22

©2020 InvoeRuss AS | Alle rettigheter reservert | Post@invoeruss.no | 22 65 00 22 | Nedre Storgate 50, 3012 Drammen