Våre samarbeidspartnere

Som en totalleverandør til russetiden har vi mulighet til å hjelpe deg med alt du trenger til russetiden. Alt fra klær – til logo – til artister, og mye mye mer. Gjennom oss vil dere få gode priser på det dere trenger til russetiden.

Logosamarbeid:

- @russekunst

- @russelogo_fra_logodesignerne

- @russesjappa

Ved å samarbeide med oss vil du og din russegruppe få 1000kr i avslag på nevnte logodesignere. Her får dere et godt valg, om dere liker veldig detaljerte logoer, eller litt simplere logoer, så kan vi hjelpe dere.

Arister:

@Russensbestevenn

Alle vil vel ha en fet låt til russetiden sin! Gjennom Russens Bestevenn vil dere få opptill 5000kr i avslag på over 30 forskjellige artister. Både store og små artister står klare til å hjelpe dere med å lage årets låt for deg og din russegruppe. Artister som Melkers, Fredde Blæsted, Dr. Disco, Hilnigger, Dj Black, Ballinciaga, AK97 er blant annet verdt å nevne!

Russebuss:

@IllegaltDesign

- En samarbeidspartner vi er stolte å samarbeide med er Illegalt Design. Disse gutta kan hjelpe deg med alt du trenger til din buss, alt fra bygging og montering til interiør og eksteriør. Illegalt Design har holdt på i over 8 år, og har levert over x busser. Ta kontakt for visning av bussene!


Lyd & Lys: @Eventixlydoglys


- På lyd og lys kan vår samarbeidspartner Eventix Lyd & Lys hjelpe deg. Er du og bussen din keen på et kompless L´acoustics anlegg? Eller kanskje Funktion One? Da er dette riktig leverandør å velge. Kanskje du og bussen din vinner årets Live? Ta kontakt for Lyddemoer!

Eventer:

@Rnnevent

- Kro eller slipp til dekknavn eller konsept, RNN hjelper deg selvfølgelig. RNN har tidligere arrangert store slipp/kroer på Chateau Neuf, Vulkan Arena, The Box, Åpen Scene, KJ10 etc. Ta kontakt for planlegging.0

InvoeRuss er russens eneste totalleverandør. Vi leverer russeklær, dugnader og russebusser. Som en dedikert samarbeidspartner hjelper vi russen med alt man trenger til russetiden

(+47 ) 22 65 00 22

©2020 InvoeRuss AS | Alle rettigheter reservert | Post@invoeruss.no | 22 65 00 22 | Nedre Storgate 50, 3012 Drammen