InvoeRuss er en totalleverandør av russeklær, dugnader og russebuss. Vi er en dedikert samarbeidspartner som hjelper russen med alt man trenger til russetiden

(+47) 22 65 00 22

©2020 InvoeRuss AS | Alle rettigheter reservert | Post@invoeruss.no | 22 65 00 22 | Eyvind Lyches Vei 6, 1338 Sandvika 

InvoeRuss er russens eneste totalleverandør og en dedikert samarbeidspartner for russ. Vi leverer alt av russeklær, dugnader, russefester, russebusser og tett oppfølgning. Ønskes det noe nytt eller annerledes med logo på, lager vi også gjerne det. Dugnader har vi levert i snart 10 år med stort utvalg av lønnsomme produkter, men enda mer tilbud på arbeid.

Vi ser etter selvdrevne og resultatbevisste Account Managere, Ambassadører og Grafiske Designere til våre lokaler i Drammen, Bærum, Oslo og Fredrisktad. I stillingen som Account Manager jobber du som en kontaktperson til russegrupper. Arbeidsoppgavene går ut på å komme først i kontakt med nye grupper, ha møte med russegrupper og lage avtaler med grupper og deretter følge opp gruppene med alt det er behov for frem til russetiden. Du må trives med salg, søke utvikling for å bli bedre og jobbe i team.

Send søknad i skjemaet under. 

Send søknad
arrow&v
arrow&v
Last opp søknad
Last opp støttet fil (maks. 15 MB)
Last opp CV
Last opp støttet fil (maks. 15 MB)
Invoe Russ _mu00f8rk_blu00e5-kopi.png