InvoeRuss er russens totalleverandør og en dedikert samarbeidspartner for russ. Vi leverer alt av russeklær, dugnader, slippfester, russebusser og tett oppfølgning. Ønskes det noe nytt eller annerledes med logo på, lager vi også gjerne det. Dugnader har vi levert i snart 9 år med et stort utvalg av lønnsomme produkter. Vi tilbyr også arbeidsdugnder til våre samarbeidsgrupper.

Vi ser etter selvdrevne og resultat bevisste Account Managere, Ambassadører og Grafiske Designere til våre lokaler i Drammen og Lørenskog. I stillingen som Account Manager jobber du som en kontaktperson til russegrupper. Arbeidsoppgavene går ut på å komme først i kontakt med nye grupper, ha møte med russegrupper og lage avtaler med grupper og deretter følge opp gruppene med alt det er behov for frem til russetiden. Du må trives med salg, søke utvikling for å bli bedre og jobbe i team.

Send søknad i skjemaet under. 

Send søknad
arrow&v
arrow&v
Last opp søknad
Last opp støttet fil (maks. 15 MB)
Last opp CV
Last opp støttet fil (maks. 15 MB)

Bestil klær og dugnad - få arbeid

Invoe Russ _hvit.png

InvoeRuss er en totalleverandør av russeklær, dugnader og russebusser. Som en dedikert samarbeidspartner hjelper vi alle russ med alt man trenger til russetiden - til en lavere pris på alt!

Kontakt

22 65 00 22

Nedre storgate 50, 3012 Drammen

  • TikTok
  • Facebook - Hvit Circle
  • Snapchat - Hvit Circle
  • Instagram - Hvit Circle

InvoeRuss AS
Org. nr: 921 407 300