InvoeRuss er russens eneste totalleverandør og en dedikert samarbeidspartner for russ. Vi leverer alt av russeklær, dugnader, russefester, russebusser og tett oppfølgning. Ønskes det noe nytt eller annerledes med logo på, lager vi også gjerne det. Dugnader har vi levert i snart 10 år med stort utvalg av lønnsomme produkter, men enda mer tilbud på arbeid.

Vi ser etter selvdrevne og resultat bevisste Account Managere, Ambassadører og Grafiske Designere til våre lokaler i Drammen, Lillestrøm, Lørenskog og Fredrikstad. I stillingen som Account Manager jobber du som en kontaktperson til russegrupper. Arbeidsoppgavene går ut på å komme først i kontakt med nye grupper, ha møte med russegrupper og lage avtaler med grupper og deretter følge opp gruppene med alt det er behov for frem til russetiden. Du må trives med salg, søke utvikling for å bli bedre og jobbe i team.

Send søknad i skjemaet under. 

Send søknad
arrow&v
arrow&v
Last opp søknad
Last opp støttet fil (maks. 15 MB)
Last opp CV
Last opp støttet fil (maks. 15 MB)

InvoeRuss er russens eneste totalleverandør. Vi leverer russeklær, dugnader og russebusser. Som en dedikert samarbeidspartner hjelper vi russen med alt man trenger til russetiden

(+47 ) 22 65 00 22

©2020 InvoeRuss AS | Alle rettigheter reservert | Post@invoeruss.no | 22 65 00 22 | Nedre Storgate 50, 3012 Drammen